Apr 112014
 

Besloten om vandaag maar in een jeugdherberg te gaan slapen. Mooi in het gezellige centrum van Würzburg vlak bij de mooie oude brug over de Main. Voor het geld hoef je tegenwoordig niet meer naar een jeugdherberg. Het is precies € 5,00 goedkoper dan het hotel van gisteren. Maar nu geen douche op de kamer, zelf bed opmaken en handdoeken kosten extra. Maar de ligging maakt alles weer goed. Vandaag bijna 1300 hoogtemeters dus best heavy. Morgen neem ik een stukje de trein om op tijd in Regensburg te zijn. Van daaruit fiets ik een paar dagen samen met Ton Smeets tot Linz.

IMG_1866

 

IMG_1869

 Posted by at 21:30

  6 Responses to “Wurzburg jeugdherberg”

 1. Hallo Bert,
  Noud heeft vandaag alle berichten van jou met veel interesse gelezen en bekeken.De foto,s spreken hem natuurlijk het meest aan.
  Heb je al een fiets maatje gevonden of fiets je nog alleen ?
  Wij hopen morgen nog weer een bericht van je te ontvangen en wensen jou weer heel veel fiets plezier toe.
  Noud en Henriette

 2. Hallo Bert,
  Het is alweer een week geleden dat we met z’n allen op de Markt in Valkenswaard stonden om jou uitgeleide te doen. Goed om te horen dat je niet alleen voor campings kiest en als het zo uitkomt ook een hotelbed induikt. De foto’s geven een mooi beeld, maar het onbekende oosten, daar ben ik echt benieuwd naar. We volgen je elke dag, we kruipen cm voor cm mee op de kaart. Maar jij rijgt de kilometers aaneen als een echte globetrotter. Hou je veilig!

  Lieve groet,
  Jan en Sylvia

 3. Ouwe Reus,
  Je bent inmiddels alweer een week op weg,kilometervreter ! En wederom gaat,zoals verwacht, het bedwingen van bergen en dalen je goed af.Onvervaard vervolg jij je route,met zo nu en dan gelukkig ook aandacht voor aardse geneugten,dit meen ik onder meer af te leiden uit het groot aantal lege flessen in de koeler op de foto. Fietsen maakt natuurlijk ook behoorlijk dorstig en het is dan ook immer van groot belang de inwendige mens goed te verzorgen.Dus na al het afzien
  overdag is het alleszins gepermiteerd jezelf `s avonds te verwennen,maar dat wist je al wat langer… !? Ga dus maar onverdroten en met goede moed door,de spits is eraf.Bonne route !
  Hartelijke groeten van Ton en Lilian.

 4. Hallo Bert,
  Henk en Ingrid zijn zojuist koffie komen drinken en onmiddellijk gaat het weer over jou. We zien dat je tot nu toe al met heel veel plezier aan het fietsen bent. Ga zo door
  Groeten,
  Elly en Ben

 5. Hoi Bert,
  Konden we maar even om een hoekje kijken en zwaaien. Een week op weg nu! Een virtueel duwtje in de rug van ons vandaag.
  Lieve groet, Wieb en Ingrid

 6. Zeg Bert, zal ik ook maar effe terug vliegen dan… Want niemand weet beter de weg in Linz als ik, toch… Kunnen weer die speciale Steak on Hot Plate bestellen. Is dat niet wat.
  Ge schiet goed op, ik denk dat ik maar vast met de voorbereidingen hier ga beginnen.. 🙂
  Allee, succes verder !!!