Jun 062011
 

Hans en ik zijn vanavond aangekomen aan de voet van de Alpe d’huez na een zware rit van 137 km. Moe maar zeer voldaan. We hebben weinig op het weblog kunnen schrijven. Aan de ene kant omdat we vrijwel geen campings hadden met internet. Aan de andere kant omdat ons dagritme bestond uit fietsen, gemiddeld 110 km per dag, en eten en slapen. Maar de echte tocht begint natuurlijk as donderdag om half vijf s’morgens. Volg het op radio 2 en op tv.

ad6 13 ad6 14 ad6 15 ad6 16

 Posted by at 23:22

  8 Responses to “We zijn er”

 1. Lieve Bert, Hans, Dorus
  Vast en zeker hebben julllie eenn fantastische prestatie geleverd………..Ben zeer benieuwd naar jullie verhalen…….Heeft Ger genoten achter op de fiets? Ze had vast en zeker véééél liever zelf gefietst!!
  Waarschijnlijk liggen jullie nu nog onder zeil……….Rust goed uit en ik hoop jullie zaterdag allemaal te zien in Utrecht!
  Liefs Marjolijn

 2. Hoi Bert, Dorus en Hans,
  Wij zijn inmiddels weer in NL en vandaag volg ik op de radio natuurlijk het verslag. Wat een gebeurtenis; het kost me moeite om de ogen droog te houden met al die ontroerende verhalen. Dat moet voor jullie helemaal een gebeurtenis zijn. Ik weet niet hoe het jullie vandaag vergaat, maar ben er uiteraard erg benieuwd naar. Het zal vermoeiend en emotioneel zijn denk ik, maar uiteindelijk natuurlijk met een super gevoel, neem ik aan. Groeten, ook van Anja, Peter

 3. Bert, Hans, Dorus, Cas. fans en andere ploeggenoten,
  Ook al zijn we er niet bij, in gedachten volgen we jullie morgen in iedere bocht. De radio staat morgen aan en allerlei tv-programma’s geven er morgen ook aandacht aan, zelfs Omroep Brabant. Veel liefs en boven op de berg een dikke kus voor onze Gerrie.
  Sjef & Elly

 4. Bert en Hans, jullie staan aan de start. Morgen gaat ‘t gebeuren. We hopen dat jullie voldoende zijn uitgerust om fris aan de start te staan. Jullie kunnen ‘t maar wees voorzichtig. Wij wensen jullie héél, héél veel succes! Hetty, jou aanmoedigingen zullen hun souplesse en kracht heel positief beinvloeden.
  We wensen jullie allen ook veel plezier ondanks het zware werk. Succes! Manny en herman

 5. Al zoveel gepresteerd, dit laatste huzarenstukje gaat ook zeker lukken. Wij volgen het op de voet. Lieve groeten van Jan en Sylvia

 6. Wat een prestatie.
  Eerst 1000 km fietsen. En dan nog 3 keer de Alpe d’Huez beklimmen.
  Je mag trots op jezelf zijn!

  Groetjes Anja

 7. Goed doorgefietst lees ik zo! Ik ga proberen donderdag jullie via de site te volgen, zet hem op!!

 8. Geweldige prestatie!!
  Erg leuk om jullie te volgen via de weblog. Natuurlijk kreeg ik ook regelmatig live verslag van Hans.
  Ik zie jullie woensdag middag als de treinreis vlekkeloos verloopt.
  Fijn om jullie weer te zien!

  Succes met het vrijwilligerswerk morgen.

  Veel liefs Annika