Mar 052015
 

Vrijdag 6 maart begin ik echt aan de 3 laatste etappes van mijn reis. Misschien was het niet helemaal duidelijk voor iedereen, maar mijn eindbestemming is Hua Hin, ongeveer 180 km onder Bangkok (zie kaartje hieronder), waar Guus en May wonen. Bangkok was een aangename tussenstop samen met Guus. Vrijdag en zaterdag nog 2 etappes van ca 80 km en zondagmorgen nog een korte van 25 km tot het vliegveld bij Hua Hin. Daar moet ik dus om 11 uur zijn. En verder weet ik van niets, dat merk ik wel…..

 

 

 Posted by at 12:51

  6 Responses to “The final countdown”

 1. Hoi Bert,
  De laatste keer zaterdagochtendmail … T is toch wat zeg. Dat zal wennen zijn de komende weken want hoe weet ik dan dat t zaterdag is, voor mij in ieder geval :).
  Ik wens je een bijzondere laatste etappe toe (wat zal t bijzonder en raar fietsen zijn of heel gewoon?) met zeker een bijzonder onthaal morgenvroeg door Guus en May. Konden we maar stiekum even meekijken …
  Bert, alle goeds gewenst en voor nu tot ziens in Valkenswaard!
  Namaste, Laa kon, Wieb en Ingrid

 2. Dag Bert
  Overmorgen is het zover!.Dan ben je bij de finish.Klasse!
  Bedanktvoor je mooie verhalen en foto”s.
  We hebben genoten.
  Lieve groeten\Elly en Ben

 3. Geweldig Bert om te zien hoe intens blij die ontmoeting met Guus.
  En nu die allerlaatste loodjes ,ik denk niet dat die zwaar zullen zijn maar vederlicht!
  Wat heb je een prestatie geleverd en wat hebben we genoten van jouw verslagen ,dank daarvoor en geniet lekker bij Guus en May.
  Groetjes en kus Henriette en Noud.

 4. Wat een prestatie

 5. Bert,
  Nu zijn het echt de laatste loodjes. Volgens mij heb je de laatste dagen al veel plezier gehad met Guus. Nog even en dan kun je je herinneringen bij Guus in Hua Hin op papier gaan zetten.
  Succes het laatst stukje en veel plezier straks in Hua Hin. In april zien we je graag weer in levende lijve!
  Groeten van Anja en Peter

 6. Ja de laatste loodjes Bert, ik had dat stuk best met je mee willen fietsen! Maar helaas dat zal niet gaan. Een fijne tocht en voorzichtig maar onderweg met die Thaise wegpiraten, groetjes, Leny