May 012014
 

Van maandag tot woensdag ben ik kort in Valkenswaard geweest om dinsdag bij het afscheid van Theo aanwezig te kunnen zijn. De grote belangstelling moet Ineke en de kinderen zeker goed gedaan hebben, voor zover dat mogelijk is onder deze omstandigheden.
Theo zal in mijn gedachten blijven tijdens mijn hele reis.

Buda en Pest zijn van elkaar gescheiden door de Donau, maar weer verenigd tot Budapest door de vele, soms fraaie bruggen tussen de beide oevers. Ik slaap op een kleine camping bijna in de stad en maar 10 minuten lopen van de metro, de oudste metro op het Europese vasteland, aangelegd in 1896 en geopend op 2 mei, morgen dus 118 jaar oud. Morgen blijf ik nog een dag hier en zaterdag klim ik weer op mijn fiets om mijn reis langs de Donau te vervolgen.

Oude en moderne technieken samen Budapest Bikers Camping Budapest

 

 

 

 

 Posted by at 22:21

  6 Responses to “Terug in Budapest”

 1. Vriend Bert,
  Heel knap dat je je verre reis weer aan het vervolgen bent,dit na je bezoek aan de uitvaart van Theo j.l. dinsdag.Wat vreselijk triest het volkomen onverwachte overlijden van je vriend Theo ! Goed dat je er bij was,voor jezelf,maar zeker ook voor Ineke en haar kinderen.Graag wens ik je veel sterkte bij de verwerking van dit grote verlies.Het zelf hebben bijgewoond van de afscheids-
  dienst zal je ongetwijfeld hierbij kunnen helpen.Grote klasse dat je hiervoor op en neer naar Valkenswaard bent gekomen.Best verwarrend ook, lijkt me.Probeer, hoe moeilijk ook,toch de draad weer op te pakken,Theo zou het ook zo gewild hebben.Veel sterkte en goede moed en pas je goed op jezelf ! Een uitglijder is voorlopig wel genoeg…! Hartelijke groeten van
  Ton en Lilian.

 2. Hoi Bert,
  zaterdagochtend aan de koffie met peperkoek en buiten schijnt een zonnetje. Tijd voor het wekelijks berichtje van ons. Allereerst sterkte nu je onverwacht afscheid hebt moeten nemen van Theo. Hopelijk helpt het onderweg zijn en fietsen je om dit verlies stukje bij beetje te verwerken.
  We zijn flink aan het schilderen buiten en druk met offertes over de herbouw van onze schuur.
  Als je verlies meemaakt is het soms zo raar dat dit soort aardse zaken gewoon doorgaan maar toch is ook dat maar goed omdat het helpend is om het leven weer op te pakken.
  Sterkte en we wensen je mooie ontmoetingen toe.
  Groet Wieb en Ingrid

 3. Hoi Bert,

  Ontzettend bedankt dat je naar het afscheid van Theo bent gekomen en dat ik je woensdag nog even gezien heb. Het heeft ons goed gedaan, al is het allemaal nog heel onwerkelijk…..
  Geniet van je reis, let goed op jezelf !!! En misschien zien we elkaar in juni….

  Dikke knuffel van ons….

  Ineke, Bas-Jaimy, Ivo-Femke en Noortje

 4. Hi Bert, hope you remember me and my son, we met in Ybbs, going to Wien.
  Hoping you’re well,
  best wishes and good luck!!

 5. Goed morgen Bert,

  Ja, nu heb je er natuurlijk een ander doel bij ! Theo zal wel met je mee fietsen de komende maanden.
  Hartstikke goed, dat je even terug gegaan bent en natuurlijk steunt dat vooral Ineke en de kinderen met al die ellende. Nou, geniet nog maar een dag in Budapest en dan kun je weer aan de slag.
  tot binnenkort vriend…….

  Guus

 6. Bert, wij kennen elkaar niet, ik ben een vriend van Peter en Anja en woon op Kreta.
  Grote bewondering voor wat je aan het doen bent, en heel groot respect dat je voor het afscheid van Theo zomaar even terug naar Nederland bent gekomen.
  Hartelijke groet,
  Ton.