Spot Connect

 

 

Spot connect2Op de bovenste kaart is tijdens mijn reis te zien waar ik me op dat moment bevind. Dat wordt mogelijk gemaakt door een kleine satellietontvanger/zender, de Spot Connect. Deze Spot Connect kan ik bedienen met mijn Iphone. De juiste positie wordt ontvangen door de gps unit in de Spot Connect. Deze positie kan ik op ieder gewenst moment samen met een klein berichtje rechtstreeks terugsturen naar de satelliet, om die vervolgens op deze site weer te geven. Dat kan overal tijdens mijn reis, een gsm-signaal, wifi of internet is daarbij niet nodig. De berichten gaan rechtstreeks naar een satelliet.
Daarnaast kan in geval van nood mijn positie met een druk op de knop aan SOS hulpdiensten worden doorgegeven en wordt hulp georganiseerd. Hopelijk heb ik dat niet nodig, maar het geeft wel een extra gevoel van veiligheid.

 

 Posted by at 10:57

  5 Responses to “Spot Connect”

 1. Hallo Bert,
  Volgens mij sta je nu op de grens van twee werelden, of zijn de verschillen niet meteen erg groot? Ben benieuwd naar de beschrijving en foto’s van Iran. Hopelijk hoef je niet al te lang te wachten en kun je spoedig je reis vervolgen.

 2. Goedemorgen BertD,

  Geweldig al die High Tech in the middle of nowhere, spannend en inderdaad een veilig gevoel.
  Dat was vroeg opstaan vanmorgen.
  Geniet ervan en wij volgen je naar Maku.
  XX June n Hans

 3. Hallo Bert, wat mooi om je te volgen je hebt een prachtige tocht jammer van alle nattigheid de laatste dagen ik zag het ook op tv. Hopelijk snel een lekker zonnetje. Hartelijke groeten Judith

 4. Hoi Bert geniet van je reis groet Till & Bert.

 5. Ha Bert,

  Wat knap dat je dit gaat doen. wij wensen je heel veel succes en wat zou Gerrie trots op je zij geweest ,petje af.
  Een hele goede reis en wat zul je genieten van alles onderweg.Voorzichtig hoor.

  Lieve groeten, Louis en Tineke.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)