Feb 202015
 

Inmiddels al bijna een weekje onderweg in Thailand. Een gezellige week. In Nong Khai kwam ik Stefan en Matias uit Duitsland weer tegen en even later passeerden twee ligfietsen het terras waar we een biertje zaten te drinken. Michiel en Sanne uit Den Haag, gestart in Mongolië en een groot aantal landen in ZO Azië aangedaan in de negen maanden dat ze met hun ligfietsen onderweg zijn. En we zijn met vijven bij elkaar gebleven tot vrijdagmiddag. Stefan en Matias richting Chiang Mai en wij met drieën verder naar Phitsanulok. Vandaaruit gaan ze met de trein naar Bangkok en vliegen ze terug naar Nederland.

Een heerlijk relaxte week met vijven, veel gefietst, maar ook een dagje gechild aan de Mekong en genoten van het heerlijke Thaise eten. Vanaf Phitsanulok ga ik weer alleen verder, nog 5-600 km tot aan BKK. En dan nog 200 naar Hua Hin.

 

 

 Posted by at 18:13

  8 Responses to “Op weg naar Bangkok”

 1. Hoi Bert,
  Nog een goede week en dan het weerzien met Guus en May wat zal dat heftig zijn!
  Leuk dat je nu bekend terrein ziet..Het was leuk dat we je afgelopen Zaterdag even gesproken hebben zo was je er toch nog even bij.
  Groeten en liefs Henriette en Noud.

 2. Hoi Bert

  Ik volg elk bericht van je met veel plezier en jaloezie.
  Geweldig zoals de rit tot nu toe is verlopen en dat laatste stuk zal zeker ook wel goed gaan.
  Ik zeg je eerlijk dat ik mijn grote twijfels had nadat ik drie dagen met je gefietst had in Duitsland en Oostenrijk. Daar liet je je portemonnee op een terras liggen en we stonden op het punt om een levens gevaarlijke afdaling door het bos te nemen. Zowel je portemonnee vonden we terug alsook de juiste weg om naar Linz te fietsen. Maar je snapt wel dat ik mijn zorgen had van wat er allemaal nog te kon gebeuren als we dit al in 3 dagen mee maakten.
  We spreken elkaar wel een keer als je weer terug bent.
  Geniet ze nog voor de rest van de reis en natuurlijk ook als je weer terug bent bij je familie en vrienden.
  gr Ton

 3. Goeie morgen Bert,

  Is het ook fijn om onderweg dan weer Nederlands te kunnen praten. Dat lijkt me zo gek ook, als je veel Engels spreekt ga je zo ook denken en dan is dat Nederlands haast vreemd en tegelijkertijd zo vertrouwd. Nu heb je natuurlijk wel contact met hier en je blog blijft goed in het Nederlands 😉 dat scheelt enorm.
  Ik verwacht toch minstens een zinnetje Thais hoor als afsluiting!
  Blijf je ook deze dagen goed realiseren dat je nog steeds onderweg bent … Laat je verrassen en verwonder je … Lieve groet van de koolmezen, pimpelmezen, vinken en alle andere vogels die hier aan t eten zijn en die het voorjaarseten heerlijk vinden … en natuurlijk ook van ons. Groetjes Ingrid

 4. Hoi Bert,
  Wat leuk dat je vaker dezelfde mensen tegenkomt. We wisten eigenlijk ook niet dat er zo veel mensen op pad zijn met de fiets.
  Voor jou iig nog een ‘stukje’. Geniet van de laatste kilometers, net zoals je van de hele reis genoten hebt!
  Veel groeten, ICFJ

 5. Hoi Bert….

  Ja nog effe dus !
  Het weer is nu goed, dus ik sta op 3 maart in ons appartement Urbano Absolute op je te wachten….. Het zal een geweldig weerzien worden en zeker in de laatste trip naar Hua Hin, waar je van een heerlijke vakantie kunt genieten.
  Als je maar geen ontwennings-verschijnselen krijgt van al het fietsen. Maar daar kun je andere dingen werken ! Tot heel snel en ben voorzichtig gedurende je trip door Bangkok.

  Liefs May & Guus

 6. Heb jij vage afspraken om elkaar weer tegen te komen op de route of is het telkens weer toeval?
  In elk geval blijkt wel dat er best wat travelers op pad zijn. Gezellig is het wel. Ervaringen uitwisselen is ook heel bijzonder. Nog enkele weken om je doel in het vizier te houden en dan??? Veel succes
  Herman & Manny

 7. Hoi Bert, nou dat schiet lekker op, nog efkes en je bent in Hua Hin, jammer dat ik niet meer daar ben om je te verwelkomen. Maar onze Guus zal deze leuke taak ongetwijfeld met verve vervullen! Nog veel plezier de komende weken, veel groetjes, Leny

 8. Zo Bert je bent er bijna! Petje af hoor, geweldig gedaan.