Jun 012011
 

He is inmiddels woensdagavond. Nu pas weer een post. Internet en zelfs een normaal GSM netwerk is hier vaak moeilijk te vinden. Vandaar nu pas weer een reactie. We zijn vanavond aangekomen in Luneville. De eerste 500 km zitten erop. Nog net niet op de helft dus. Het wordt daarom nog flink aanpoten om zondagavond in Bourg d’Oissant aan te komen. De laatste dagen zitten we goed op schema. Gisteren 110 km gereden. Dat hadden we niet zo verwacht. Want toen we in Diekirch wakker werden, was dat van hevige stortregens. We waren al drijfnat voordat we nog maar aanstalten konden maken om te vertrekken. Gelukkig kregen we koffie aangeboden van een NL echtpaar uit Heilo. De koffie werd aangevuld met krentebollen en boterhammen met aardbeien, dus het ontbijt was super. Na een uur in de regen werd het droger en was het heerlijk fietsweer. s’avonds in een Chambre d’Hotes gelogeerd en dus vanmorgen op tijd vertrokken. Vandaag dus goed gefietst en 120 km in de benen. Komen we aan in Luneville, is de camping gesloten, dus snel een hotel gezocht. Wel een straf hoor, want er was een goed restaurant bij. De dagen in de Ardennen hebben ons toch wel wat opgebroken. Prachtig om te fietsen daar, maar ook best zwaar. Die twee dagen dus wat tijd verloren. Maar de moed zit er goed in, het is gezellig samen en een ding is zeker, zonder Hans zou ik niet zover gekomen zijn. Ik probeer nog wat foto’s te uploaden zo houden we jullie op de hoogte!

ad6 9 ad6 8 ad6 7 ad6 10 ad6 11 ad6 6 ad6 5 ad6 4 ad6 12

 Posted by at 22:43

  5 Responses to “Luneville”

 1. Bert en Hans,
  Jullie zijn er inmiddels denk ik…
  Voor jullie benen dan ook even rust nu. Ik hoop dat het fijn is om daar alvast te zijn.
  Tot morgen!
  Afke.

 2. Hallo Bert en Hans,
  We hebben met bewondering jullie reisverslag gelezen en fantastisch dat jullie die prestaties samen neerzetten. Gerrie zou trots op haar mannen geweest zijn!
  The finest hour zal uiteraard op de Alpe d’ Huez zijn. Wij wensen jullie daar veel succes bij en wachten het verhaal in spanning af.
  Lieve groeten van Jan en Sylvia

 3. Geweldig. Die 500 km zijn, zo te lezen,best zwaar geweest. Ook nog regen( waar wij om verlegen zitten)
  Het moet veel voldoening geven maar er volgt nog veel. Met name donderdag. Dan moeten jullie echt op de pedalen om langs de flanken te gaan. De Tv schenkt er ook aandacht aan aldus “De telegraaf”
  Boekenbeurs zit er op. Redelijk resultaat. Veel kijkers en minder kopers.
  Daar zullen jullie niet veel aan denken. Jullie gedachten zijn bij het grote werk. Heel veel succes en…….veel pasta schijnt goed te zijn.Groetjes, Manny en Herman

 4. Ha die Bert en Hans,

  Vergeten om naar jullie dagboek te kijken maar nu de tijd ervoor genomen. Volgens mij is het nu goed fiietsweer, hier in iedergeval wel. Wij willen jullie veel succes wensen en een geweldig initiatief om samen te fietsen. Geniet ervan

 5. Bert,

  Fijn om weer even wat van jou en Hans te horen. Nagenoeg op de helft en op moment dat ik dit schrijf zijn jullie er ruim over heen. Het aftellen is begonnen. Wij hebben vandaag nog een mooie trainingrit gemaakt en voor zover het kan, zijn we er klaar voor om af te reizen naar de Alpe. Geniet van elke kilometer Bert, want het is bijzonder mooi wat je daar met je zoon aan t doen bent.
  Tot over een paar dagen.
  Groeten,
  Arno