Aug 222013
 

Heerlijk ontbijtje met 2 croissantjes en een super cappuccino voor welgeteld €2,60. Waar vind je dat nog? Nou aan het Lago di Bolsena zo’n 150 km boven Rome. Een prachtig meer en amper toerisme. Stijn en Lenneke zijn vanmorgen om half zeven vetrokken om twee etappes te doen, 140 km. Ik doe dat in twee dagen en dan staan we zaterdag samen op het St. Pietersplein. Het einde is in zicht!

20130822-092742.jpg

 Posted by at 09:28

  7 Responses to “Lago di Bolsena”

 1. Bert

  Ik lees dat je zowat op de plek van bestemming bent. Dat is lekker vlot gegaan. Ik moet het reisverhaal nog lezen, maar ben het met de commentaren helemaal eens Je hebt weer een formidabele prestatie geleverd. Je kunt dus nu wel weer gewoon naar huis komen als je Rome goed hebt bekeken. Wel een fantastische stad. Veel te zien met heel veel leuke plekjes.
  Wel have fun en tot spoedig bij BBQ van
  Peter.

  Groetjes R+M

 2. Heb je “we zijn er bijna “al in je hoofd? Wat zal het een overwinning zijn als je op het st.Pietersplein staat. Geweldig . We hebben genoten van de mooie foto’s en reisverslagen.
  Tot in Nederland,Henriette en Noud.

 3. Hoi Pap,

  Zet hem op, de laatste kilometers! We zijn enorm trots op je. Wat een prestatie. En dan in Rome genieten van de welverdiende rust.

  Groetjes uit Barendrecht

 4. BertD, mooie plek daar!! Wat een rust en uitzicht! En met het einddoel in zicht, twee rustige etappes en genieten in Rome! XX

  • Great Cruiser Bert,

   Champione,champione,de finish is in zicht ! Het Sint Pietersplein is in blijde verwachting van de komst van amigo Bert,die bij aankomst door onze armoede-Paus persoonlijk welkom zal worden geheten,alsook samen met zijn stalen ros zal worden gezegend.Dat was toch zo afgesproken? In elk geval nog even doorzetten Bert,dan heb je wederom een prestatie van formaat geleverd,Grote klasse ! Kiwanisclub Dommelland is trots op je,maar veel belangrijker : jij kunt heel trots zijn op jezelf ! CHAPEAU !!Sterkte en succes bij de laatste loodjes.Alles sal reg kom…Heel hartelijke groeten van

   Ton en Lilian

 5. Bert, 140km in een keer; heftig! Je hebt groot gelijk om er twee dagen over te doen: Rome loopt niet weg! Het doel is bijna bereikt; super, groet Willem

 6. Hoi Bert, De laatste loodjes, ja! Zo te merken heb je het weer super naar je zin. We wensen je nog heel veel plezier de komende dagen. En geniet vooral van Rome, wat een geweldige stad is dat. En zeker als je zo’n weer hebt als nu. Goede reis en we zullen straks de rosé vast koud zetten….