Jan 142015
 

Je moet iets met twee regenachtige dagen in Hanoi. Dagen dat het water met bakken naar beneden viel. Vandaar nu een video-impressie van deze levendige stad. Inmiddels ben ik al weer een paar dagen verder en onderweg naar Laos, donderdag 15 januari naar het voorlaatste land van mijn reis. Ik heb veel gezien onderweg naar Laos, dat houden jullie even tegoed.

 

 Posted by at 17:26

  11 Responses to “Hanoi – people food and motorbikes”

 1. Bert,
  Prachtige film: Vietnam ten voeten uit!!
  Moet zelf nog enkele maanden wachten maar het kriebelt!
  Laat nog even de grensovergang weten, ben erg benieuwd.
  Gr. Mark

 2. Goeie morgen Bert,
  Je maakt me erg nieuwsgierig naar wat we nog te goed hebben :). Ik wacht af … en met mij velen … Voel je zeker niet onder druk staan hoor 😉 … Lopen alleen steeds naar t scherm: oh nog niets van Bert … Nee Bert, geintje (gedeeltelijk) … De vogels vliegen hier af en aan om te eten. Leuk al dat leven buiten vanuit een warme kamer bezien. Heb jij eigenlijk veel soorten vogels gezien onderweg?
  Hier beginnen ze dadelijk aan het aanpassen van onze oprit. Als dat klaar is kunnen we in het voorjaar de beplanting aanpassen.
  Nou Bert, fiets ze maar weer. Ga je nu sneller. Met eindpunt in zicht of vertraag je juist om je aankomst nog wat te rekken? Hoe het ook zij, genieten maar weer!
  Lieve groet, Ingrid

 3. […] Hanoi – people meals Motorbikes […]

 4. Complimet Bert !!!

 5. Prachtige film Bert Haanstra!

 6. Het einddoel in zicht; wauw ik wens je nog veel droge km’s. groet W

 7. Ja Bert, heel kleurrijk maar ook grijs van de uitlaat gassen toch? Het ziet er ook vriendelijk uit. Jij geniet er kennelijk ook van. De foto’s en het video filmpje zijn erg mooi. Je gaat dus niet naar Zuid Vietnam? Ja, dan wordt de afstand naar Thailand wel flink groter.
  Hier guur en ondanks de regen, af en toe bij jou, is het toch warm. Wel lekker.
  Veel groeten,
  Herman & Manny

 8. Ha Bert dacht dat het hier druk was op de eindhovensweg!!Goede voortzetting van je reis en hopelijk wat minder regen! Lieve groeten Louis en Tineke.

 9. Wat een heerlijke chaos dat verkeer, je zit eigenlijk te wachten totdat er twee op elkaar knallen maar het gebeurt net niet.

 10. Wat aardig die live opnamen,zo te zien genomen vanaf je stuur.Knap en een goede camera natuurlijk,maar toch.Dit is mee-genieten

 11. Hoi Bert,
  Dat is weer een superleuke impressie! Een erg leuk filmpje, ik krijg gewoon zin om er naar toe te gaan. Wij blijven het geweldig vinden die Aziatische cultuur.
  Het zal strak weer wennen voor je zijn hier in Valkenswaard…. Ik begreep van Guus dat je half maart weer verwacht terug te zijn. Klopt dat? Guus is al druk bezig om je te gaan onthalen.
  Als het goed is, is Leny er vandaag aangekomen.
  Hier is het nog erg nat, weer niet gegolfd vandaag. Een beetje winter zou van mij wel mogen. Komend werken begint het voetballen weer, we zijn benieuwd of we straks de schaal gaan binnenhalen dit jaar.
  Bert, veel groeten en nog veel plezier de laatste weken. Groeten ook van Anja.