Mar 092015
 

Grootser had ik me de finale niet voor kunnen stellen, de aankomst in Hua Hin. Guus en May die had ik wel verwacht natuurlijk, maar dat Dorus Ashley en Trenton aan de meet zouden staan, dat was toch wel een superverrassing. Hans Annika en Sam had ik snel daarna op skype.

Een andere grote verrassing was de supercheque die Guus en May me aanboden voor de twee goede doelen! 20000 Thai Bat, ca € 550,-.

Bij het vliegveld van Hua Hin stond een groep van in totaal 25 mensen mij op te wachten. Onder begeleiding van politie met zwaailicht en een pick-up met een groot schild erop door de stad de laatste 12 kilometer naar het huis van Guus en May. Samen met Dorus en Guus en een aantal andere fietsers. Daar hadden zij een geweldige welkomstparty georganiseerd met heerlijke Thaise hapjes en veel vrienden en bekenden.

Vreemd om na zoveel maanden te beseffen dat de reis echt voorbij is. Een reis met zovele hoogtepunten, geen tegenslagen of echt vervelende situaties. Ik voel me een bevoorrecht mens dit mee te hebben mogen maken.

 

 

 

 

 

 Posted by at 17:51

  17 Responses to “Grande Finale”

 1. En weer een prachtige pagina van jou in het ED.

 2. Geweldig Bert, en nu lekker uitrusten. (Gerda zat vroeger bij mij in de klas, wat leuk). Veel plezier bij Guus en May.

 3. Echt super gedaan. We zullen je blogs wel missen.
  Geniet nog even daar en dan op naar Valkenswaard.
  Groetjes Hilde, Rikco, Marijn en Pelle

 4. Hoi Bert,
  Super gedaan! Wat een prestatie. Wat een verrassing dat Dorus, Ashley en Trenton er zijn. Geniet van elkaar.
  Groeten, ICFJ

 5. Fijn Bert dat je veilig en wel terug bent na die fantastische reis. Geniet van je ontvangst.
  Ingrid en Henk

 6. Hoi Bert,
  Van harte gefeliciteerd met deze prestatie van de buitencategorie. We hebben jouw “once in a life time experience” en de bijbehorende beschrijvingen met zeer veel interesse mogen volgen en het is echt uitzonderlijk!!! Wat een prestatie en wat een fantastische PR voor de club en de goede doelen! We zullen het bier alvast koud zetten voor als je terug in NL bent.
  Beste groeten en tot snel,
  Paul & Taina

 7. Hoi Bert. Van harte proficiat met deze geweldige prestatie. Wij hebben flink genoten van jouw verhalen. Geniet nog even van het mooie weer, voordat je terugkeert naar een op dit moment regenachtig Nederland. Wellicht tot spoedig.
  Groet, Yvonne en Luuk

 8. In 1 woord: GEWELDIG! Ultiem genot voor jou, en voor je volgers ook een beetje…

 9. Bert, dit is overweldigend, dit is feest, dit geeft voldoening in optimaforma. Iedereen is blij met je behouden ” thuis” komst. Geniet ervan!
  Proficiat Manny en Herman

 10. Hoi Bert,
  Proficiat, je hebt het volbracht, we hebben genoten van je verhalen en foto’s en zien uit naar je verhalen als je weer “bij ons” bent. Geniet nog enkele dagen in Hua Hin, goede reis naar huis.en tot ziens.. Groetjes, Ed & Riet

 11. Hallo Bert,
  Nogmaals, geweldige prestatie: TravelBert forever!
  Lieve groet,
  Jan en Sylvia

 12. Je hebt het verdiend Bert! Wij zullen je verhalen en fotos missen! Geniet nog even vanalles en tot snel een keertje in Valkenswaard. Louis en Tineke

 13. Proficiat Bert ,
  Wat een feest om je zoon ,schoondochter en kleinkind in je armen te sluiten en de andere zoon met zijn gezinnetje op Skype erbij te hebben dat zal een heel warm gevoel zijn geweest.
  Geniet van alles wat je nu geboden wordt en tot ziens in Nederland.
  Groetjes en kus Noud en Henriette.

 14. Ha die Bert,
  Geweldig kerel! Wat een geweldige prestatie! En wat ik nog mooier vind is dat je er zelf zo enorm van hebt genoten; het leek wel of het je (afgezien van enige “klimmetjes”) nauwelijks moeite kostte. Super ook die ontvangst, zeker ook van Dorus, Ashley en natuurlijk Trenton. Ik kan me voorstellen, dat je daar emotioneel van werd. Maar ook chapeau voor onze Guus, die er voor gezorgd heeft dat je nog zo’n geweldige ontvangst hebt gekregen. Erg leuk om die foto’s te zien. Wat een plezier.
  Bert, ga nou maar eens lekker genieten en in NL zien we wel weer verder!
  Veel groeten van Anja en Peter

 15. Echt een mooi slot van jouw lange prachtige fietstocht Bert, proficiat en geniet maar fijn in Hua Hin, groetjes, Leny

 16. “He travels the fastest who travels alone – Rudyard Kipling ”
  Gr8 achievement , BertD !!
  EnJoy N Chill tremendously met z’n allen !!
  XX :-))

 17. Bert
  GEWELDIG !!! super prestatie om nooit te vergeten.
  gr Ton