Apr 132014
 

De beschermengel gekregen van de leenderweg buurt en het gelukspoppetje van Ingrid en Wieb, werken ze echt?
Twee uur na ons eten in Regensburg, Ton en ik zaten op ons gemak de site nog bij te werken, was het mijn beurt een paar drankjes af te rekenen. Weg portemonnaie, weg pasjes, weg ID kaart. Nergens te vinden. Wij terug gelopen naar het restaurant. Kloppend hart, adrenaline door de aderen. Opluchting jawel, gevonden op de tafel blijven liggen, maar gevonden en goed opgeborgen. Eind goed al goed dus dank zei de beschermengel en het gelukspoppetje, ze werken echt.

 

 Posted by at 21:46

  6 Responses to “Gelukspoppetje en beschermengel”

 1. Ha pap, flink geluk gehad dus!! Leuke foto’s onderweg, super. Annika en ik hebben een heerlijk midweekje in Groenlo en van het weekend het commodekastje gemaakt (uiteraard met jouw apparatuur, die ik even van je heb geleend 😉 )

  Veel liefs,

  Hans

 2. Bert, ben je nu gelovig geworden? Baat het niet, het schaadt ook zeker niet. Dat zie je maar weer. Gelukkig is het goed gekomen. Het klinkt allemaal goed wat je ( jullie ) doen en de reis loopt voorspoedig. De kilometers rollen onder je door met een gezwinde tour . Manny en ik zitten aan de koffie en buiten lijkt het wel kil. Hoe is dat bij jou? Jij kunt wel wat warmte gebruiken. Hier gaat alles zijn gangetje. Woensdag komt Winters van het ED zijn verhaal houden.
  Bert geniet van “Die schöne blauwe Donau”
  Herman ( ook van Manny)

 3. Hoi bert en Ton,

  Dit moeten we natuurlijk een beetje relativeren hè…. Ge moet natuurlijk wel bij de les blijven, want dit zijn cadeautjes, voor verkeerde mensen en die zul je ook nog wel tegen gaan komen.
  Allee, gelukkig dat het goed is afgelopen. Ik denk dat je eens aan de baco’s moet beginnen… Dat versterkt je heldere inzicht en is nog lekker fris ook natuurlijk, of bewaren we dat tot hier, maar hier hebben we Singha natuurlijk… ! Nou de groetjes uit Bangkok, ook aan Ton….

  Guus

 4. Hallo Bert,
  Blij dat ‘t poppetje werkt! En zo weet je ook dat er overal goei volk te bekennen is. “Dieën meneer op de fiets, die komt vast terug” zullen ze gedacht hebben…
  Proost op de goedheid en t geluk!
  Groet, Ingrid, Wieb

 5. Jezuss wat een geluksvogels zijn jullie. Zeker nog een pot bier opgenomen?
  Lekker slank en strak die dirndrls. Niet verkeerd! Die heb je in Thailand niet.
  Groetjes RR

 6. Wat geluk is nooit weg!!
  Groetjes,Elly en Ben