Apr 242015
 
Registan

Uitnodiging

Voor mijn presentatie Hi Sir!

In Theater de Hofnar in Valkenswaard

Zaterdag 2 mei om 20 uur

(Theater is open vanaf  19:30 uur)

Gratis Entree

 

 

 

Hi Sir! is een boekje met korte verhaaltjes, opgetekend tijdens mijn fietsreis van Valkenswaard in Nederland naar Hua Hin in Thailand, van april 2014 tot maart 2015. Leuke, fijne, ontroerende, grappige situaties die ik onderweg heb meegemaakt. Het is te koop na de voorstelling op 2 mei in de Hofnar

Hi Sir!

Die begroeting heb ik heel vaak gehoord onderweg van Nederland naar Thailand. Na een jaar en 14.000 kilometers zit mijn fietsavontuur erop. 19 Landen in Europa en Azië heb ik doorkruist. Een aantal weken nagenoten in het prachtige Thailand, een boekje met korte verhaaltjes geschreven en uiteindelijk op 14 april weer in Nederland aangekomen. Hartelijk ingehaald door kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Thuis na een jaar genieten. Eigenlijk alleen maar genieten want gevaarlijke situaties heb ik niet meegemaakt. Het was warm, met een gevoelstemperatuur van 49 ºC in Turkije en Thailand. En het was koud, bibberen met minus 10 ºC in mijn tentje op de Pamir Highway. Het was hoog, tot 4.700 in Tadzjikistan en steil in Laos. Het was vlak door de Balkan langs de Donau en grote delen van Thailand. Verrassende gastvrijheid heb ik ervaren in alle landen en met name in Iran. Mensen die je uitnodigen om te komen eten en je dan meestal ook een slaapplaats aanbieden. En heel veel mensen heb ik ontmoet. Lokale mensen en reizigers. Te voet, op de fiets, met de bus en met de trein. Uit alle uithoeken van de wereld kwamen ze. Heel erg rijk ben ik thuisgekomen. Rijk aan ervaringen en niet te vergeten momenten. Daar wil ik zoveel mogelijk mensen deelgenoot van maken.

Daarom nodig ik iedereen uit in Theater de Hofnar in Valkenswaard, op zaterdag 2 mei a.s. Met veel foto’s en stukjes film probeer ik je de sfeer van mijn reis te laten proeven. Ook zal mijn boekje “Hi Sir!” gepresenteerd worden. De opbrengst daarvan gaat naar de twee goede doelen die aan de reis gekoppeld zijn: Future Kids Ghana en Stop Tetanus.

De entree is gratis.

 Posted by at 08:59

  10 Responses to “De Hofnar – zaterdag 2 mei”

 1. Hoi Bert,

  Het was gisterenavond een mooie presentatie en een gezellig kort weerzien, met als toegift een leuk boekje.
  Nog vele groeten.

  Frans en Marian Cleven.

 2. Hoi Bert, gefeliciteerd met je geweldige prestatie, we hebben bewondering voor je. We zouden heel graag naar je boeiende presentatie komen luisteren en kijken maar helaas zitten we nog enkele weken in het zonnige zuiden.
  Veel succes morgen, groeten Laurie en Toon van Dooren.

 3. Hoi Bert,
  Bedankt voor je uitnodiging. Je introductie is al leuk en het worden vast boeiende verhalen. We komen graag.

  Manny en Herman

 4. Bert, we vinden het bijzonder spijtig, maar wij zitten dan in het zonnige zuiden….

 5. Hoi Bert. Wat een leuk idee om dit zo te organiseren. Wij zijn heel graag van de partij en zullen vanuit Heerlen op tijd aanwezig zijn bij jouw presentatie van Hi Sir.
  Groeten uit een zonnig Heerlen, Yvonne en Luuk

 6. leuk Bert, ik zal er zijn

 7. Dag Bert,
  Ik ben inmiddels weer thuis.
  Vond het een groot voorrecht je in levenden lijve ontmoet te hebben, heb veel respect voor je !
  Zal Peter vragen een boekje voor mij aan te schaffen.
  Wens je een fijne avond op 2 mei.
  Hartelijke groet,
  Ton.