Mar 042015
 

Na zoveel maanden fietsten, de laatste dagen toch een aantal keren op bekende locaties geweest. Maar het binnenfietsen van Bangkok had wel iets speciaals, iets extra’s. Een aantal bekende plaatsen zoals onder andere de weekend market Jatujak en het passeren van de brug over de rivier voor de laatste kilometer naar het nieuwe appartement van Guus en May in BKK. Ik was een dagje eerder dan afgesproken, dus het echte welkom met Guus was een dagje later. Hartverwarmend en super om elkaar na zoveel maanden – we hebben elkaar in juni in Nederland nog gezien tijdens het voetballen – weer te zien. Nu een paar dagen genieten in Bangkok, heerlijke restaurants en gezellige bars, echt genieten tot de laatste echte etappe van 180 km naar Hua Hin. Daar “moet” ik op 8 maart om 11 uur s’morgens aankomen is me verteld…..

 Posted by at 13:24

  12 Responses to “Bangkok en Guus – een welkome laatste tussenstop”

 1. Vriend Bertus,
  Morgen Hua Min en je hebt je “kunstje geflikt “,Whow…..!!!! Congratulations,,je wereldreis zit er dus bijna op.Tijd om met een hèèl voldaan gevoel te gaan genieten,alsook uit te rusten. Laat je maar lekker door Guus verwennen,die weet wel hoe dat moet..! Tijd dus om met een voldaan gevoel terug te kijken op een fenomenale prestatie !! Je fietszadel zal ook wel blij zijn,heeft natuurlijk ook behoorlijk moeten afzien…!? Enfin,nogmaals een hèèl “GRAND CHAPEAU ” !!!!
  We zijn trots op je en zullen morgen het glas op je heffen !! Santé!!

  Hartelijke groeten en een dikke knuffel van
  Ton en Lilian

 2. Top man! Wij zijn niet alleen trots, maar ook een beetje jaloers.
  Ingrid Henk

 3. Hoi die Bert,

  Nu het eindpunt in zicht, wat een prestatie, geweldig. Ik ben er zondag, want dit is toch wel heel bijzonder, groetjes Gerda Swinnen

 4. Hi Bert,

  Gefeliciteerd! We hebben tot op heden genoten van je reisverhalen en zullen je graag straks weer bij de Kiwanis begroeten. Ik hoop, dat je weer net zo’n leuke compilatie kunt maken als je getoond hebt van je reis van Santiago. Je foto’s zijn prachtig en de verhalen om van te smullen.

  Geniet van je verblijf in Thailand en -alvast- goed reis terug naar huis.

  Groet,

  Guus en Liesbeth

 5. Ha die Bert,

  Chapeau! Je hebt het ‘m gelapt! Geniet van de resterende tijd in Thailand. Ik hoop dat je de enorme “bagage” die je verzameld hebt onderweg mee het vliegtuig in krijgt, want het zou jammer zijn als we daar niets over te zien en te horen kregen.
  Lieve groet,
  Jan en Sylvia

 6. Lieve Bert,
  Wat een geweldige prestatie! wat kun je ontzettend trots zijn op je zelf en wat je meegemaakt en bereikt hebt. Ik heb iig genoten van je verhalen en foto’s. Geniet en van bij Guus en laat je verwennen. Succes met de laatste lootjes en tot in Nederland!
  liefs,
  Melody

 7. Hoi lieve (opa) Bert,
  Wow, je bent goed en wel in Bangkok aangekomen en bent ook al fijn met Guus al een aantal uurtjes verder met de welverdiend pilsjes.
  Ons klein ventje en ik hebben vele dagen heerlijk van je verhalen en foto’s genoten vanuit Eindhoven op de bank. Nu is het voor jou de tijd om nog de laatste km te gaan knallen zodat je op je eindbestemming aankomt.
  Misschien kunnen we deze zaterdag nog even ft. Jammer dat het de vorige keer niet lukte.

  Nou, Sam en ik (en hans uiteraard ook) wachten vol smart op je aankomst bericht.

  Veel liefs van ons

 8. Geweldig Bert!!

 9. Hartelijk welkom in Bankok Bert. Het was voor ons boeiend je te volgen, wat moet het voor jou dan wel geweest zijn om het echt te beleven. Je verhalen over culturen over landschappen over ontmoetingen en eten waren fascinerend en we hebben en heel erg van genoten.
  Bedankt voor het dealen van je belevenissen.
  Veel genoegen daar en groetjes, Manny en Herman

 10. lieve Bert door jouw verhalen hebben wij ook weer een stukje van de wereld ontdekt, laat je lekker verwennen en verrassen de komende tijd dat heb je zeker verdiend met deze prestatie. We verheugen ons om je weer te zien in Valkenswaard

 11. Hoi Bert,

  Wat goed dat je er nu bijna bent! We hebben genoten van al je mooie reisverhalen!

  Liefs Wieke, Wendela en Lars

 12. Bert
  Daar ben je dan. Heel erg gefeliciteerd van ons met deze fantastische prestatie, Het is een meesterstuk. Nu lekker uitrusten bij Guus en May in Hua Hin en dan …?
  We zijn allemaal blij als je weer terugkeer in Valkenswaard om naar je verhalen te luisteren
  Veel plezier en lekker uitrusten bij Guus en May. Tot later

  Rob en Mia