May 292011
 

Ardennen zijn mooi maar het is best stevig. Veel klimmen ook. Het gaat niet snel maar wel goed. Nog maar 60 km gefietst vandaag. Maar we gaan nog even door. Het is 16.25 uur nu.

 Posted by at 16:26

  5 Responses to “Ardennen”

 1. Beste Bert en Hans,
  De Ardennen zijn gepasseerd? Dan, over de Franse grens, is het net alsof je andere adem inademt. Gaan jullie ongeveer langs de Maas? Dat lijkt me het minst heuvelachtig. Zijn jullie inmiddels ingelopen( gefietst)? Het zal goed gaan, jullie hadden immers getraind.
  Heel veel genoegen en succes,
  Manny en Herman

 2. Bert en Hans,

  Wij hebben zaterdag zelf 90 km. Ardennen achter de rug, op zondag dacht ik aan jullie bij het voelen van mijn benen bij het traplopen… Respect! Ik zie jullie over een goei week! Genietze.

  Afke

 3. Bert, reeds over de grens en…..in de heuvels. Valt het begin je mee? Er is een lange weg te gaan maar jou courage brengt je op Alpe Huez.
  groet Herman Ook van Manny

 4. Hey Hans en Bert,

  Geweldig dat jullie aan jullie tocht zijn begonnen. Het aftellen richting de alpe gaat voor jullie in kilometers. Voor de thuisblijvers (voor nu) is het vooral aftellen in tijd.

  Ik zie jullie graag ergens op de berg zo rond 7, 8 en 9 juni. Veel succes verder mannen. Jullie zijn kanjers om deze uitdaging zo mooi aan te gaan.

  Tot later,
  Arno

 5. De kop is er vanaf. Veel succes met de rest van de tocht en we zien elkaar op 7 juni!

  Groetjes,

  Dorus & Ashley